Osallistun valmennukseen koska?

WOW, Hyvästä tulee elämäntapa!

Olemme todistaneet tuhansien ihmisten kanssa verkkovalmennuksissamme, että edullinen toimii!
 
Huom nyt valmennukset sunnuntaihin asti 49€ (59€)   
(Lue asiakkaidemme mielipiteitä ja palutteita tästä). 


Motiviren kaikki valmennukset perustuvat yli 10 000 pitkäkestoisesti (6-12kk) valmennetun asiakkaan tekemisiin. Kerätty tieto/taito perustuu siis asiakaskokemuksiin ja tarinoihin. Tämä todennettu todennäköisyys onkin peitonnut ”musta tuntuu” -ajatusmaailman 100 - 0. Nyt on sinun vuorosi todistaa että SINÄ olet valmis!

Supersuositut Facebook-ryhmät taas mukana valmennuksissa:
Tuhannet ovat ottaneet osaa valmennuksiimme intoa puhkuen, ja nyt kohti 2017 kesää tehdään asiat vieläkin isommin. Suljetussa Facebook ryhmässä on Motiviren valmentajia vastaamassa asiakkaidemme kysymyksiin. Tästä tulee niin hauskaa.

”Tämä meidän Facebook-jengi on sanalla sanoen mahtava. Maailman negatiivisuus on yrittänyt muutaman kerran tehdä pesää aikajanallemme, mutta yhteistuumin olette sen energiallanne ja positiivisuudellanne hävittäneet. Olette kuvapäivityksillänne osoittaneet ravitsemuksellisen luovuutenne ja leikkimielisyytenne, eli jatkakaa. Näytetään itsellemme, että wow, hyvästä tuli elämäntapa!”
- Valmennuksen valmentaja Tuukka Niemisen fiilikset valmennuksesta –

 

 

"Kesä 2017 tulossa, ja minä NIIN KUNNOSSA !  
   Wow! " 

 
 

Hyvä kunto: Me kaikki haluamme olla paremmassa kunnossa, mutta välillä emme suostu muistamaan, että parempi kunto vaatii suunnitelmallista työtä. Vähennetään uupumusta, lisätään siis jaksamista. Viivästytetään vanhenemista, tai jopa nuorrutaan silmissä. Kadotetaan epätoivottuja kiloja - eli tehdään se mitä tiedämme välttämättömiksi tehdä, opetellaan pois niistä asioista joita emme halua tehdä ja opitaan tilalle uusia, parempia asioita. Tavoitellaan sitä hetkeä, jolloin tovi sitten toteutetun suorituksen jälkeen mielemme hämmästyy: ”Oliko se jo siinä? Eikö enempää, olisin vielä kyllä jaksanut." "Olipas hyvä että lähdin mukaan valmennukseen!"

Tulet olemaan vahvempi ja ymmärrät, että tuloksia ei mitata joka päivä enää vain kiloissa tai grammoissa, vaan päivittäin lisääntyvänä terveytenä ja hyvänä olona.

Hyvä kunto -> fiksumpi nuppi: Oman temppelisi eli kroppasi parantuu treenatessa ja laadukasta, suunniteltua ravintoa nauttiessa. Kykysi käyttää koneistoasi muuhunkin kuin masentavien asioiden kuulemiseen parantuu. Roskaruuat eivät enää tulevaisuudessa huuda nimeäsi turhan äänekkäästi tai sohva kutsu sinua ja karkkipussia taas yhteiseen masentavaan illanviettoon. Tulet olemaan vahvempi ja ymmärrät, että tuloksia ei mitata joka päivä enää vain kiloissa tai grammoissa, vaan päivittäin lisääntyvänä terveytenä ja hyvänä olona. Opit että SINÄ pystyt tähän. Kunto nousee ja paino tippuu, kun matkaa tehdään suunnitelmallisesti ja nousujohteisesti. Rasitetaan säännöllisesti ja monipuolisesti lihaksistoa, hapenkuljetuselimistöä sekä mieltäsi oman suorituskykysi rajoissa. Liika on liikaa, ja liian vähän on liian vähän. Syödään hyvin, syödään oikein ja syödään riittävän usein, ja muistetaan vielä kunnioittaa palautumista ja lepoa niin tuppaa priimaa tulemaan vaikka vain hyvää yritettiin tehdä.

 

Mutta…
harvemmin me kuitenkaan teemme liikaa hyvinvointimme eteen. Tekosyy toisensa jälkeen tulee itselle kerrottua totuutena, ja liian usein me vielä uskomme itseämme ja satujamme. Muistuta siis NYT vielä itseäsi miksi sinun kannattaisi panostaa itseesi, miksi sinä haluaisit tavoitella itsellesi parempaa, vahvempaa ja terveempää kroppaa. Kärsivällisyys ja hyvin tehty työ kun tulevat palkituiksi. Nyt huhtikuussa alkavat kahdeksan viikkoa eivät ole koko loppuelämä, vaan ne ovat se alku entistä ehommalle loppuelämälle. Mukana ollaan, jahuu!

Valitse kahdesta huippuvalmennuksesta sinulle sopiva: Lempeästi kesäkuntoon- tai Kesäkroppa-valmennus